tag:blogger.com,1999:blog-5261263310633718565.post4231885013210967294..comments2023-06-22T03:21:40.110-07:00Comments on villa artis- house of art: PierogiAmeliahttp://www.blogger.com/profile/15145054614231181953noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-5261263310633718565.post-56613473309185708852012-07-07T06:37:23.278-07:002012-07-07T06:37:23.278-07:00:-)):-))Ameliahttps://www.blogger.com/profile/15145054614231181953noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5261263310633718565.post-17403132472262451692012-06-23T17:24:15.668-07:002012-06-23T17:24:15.668-07:00Tak tak , kręć mnie dalej...... W czwartek lecę a ...Tak tak , kręć mnie dalej...... W czwartek lecę a mi się pierogów zachciało ;-))Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/13134041155816951704noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5261263310633718565.post-15208957912911042372012-06-14T21:24:10.102-07:002012-06-14T21:24:10.102-07:00Jasna- Dobre pierogi zapadaja w pamiec na cale zyc...Jasna- Dobre pierogi zapadaja w pamiec na cale zycie:-)Dla mnie mistrzem jest moja mama:-) <br />Katja- rzeczywiscie swietny pomysl z hurtowa iloscia,odsmazane pierogi smakuja wysmienicie:-)<br />Eewelin- tez jestem leniwa, ale jak juz zrobie pierwszy krok to reszta jakos "leci"..:-)<br />Anka W.- zielen wyblakla podczas gotowania:-)Ale smak szpinaku pozostal o dziwo!<br />Teatralna- Pewnie pierogi poczekaja do wakacji, jak wrocisz ze swoich wojazy artystycznych? Chyba, ze Duzy ulepi;-)Ameliahttps://www.blogger.com/profile/15145054614231181953noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5261263310633718565.post-23461314496343690502012-06-14T15:28:44.203-07:002012-06-14T15:28:44.203-07:00dziękuję za przepis ))))
ale mi smaka narobiłasdziękuję za przepis ))))<br />ale mi smaka narobiłasThttps://www.blogger.com/profile/07201185149054844823noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5261263310633718565.post-72850184847739040482012-06-14T12:55:32.229-07:002012-06-14T12:55:32.229-07:00Ciekawe, że dajesz szpinak do ciasta, a wcale nie ...Ciekawe, że dajesz szpinak do ciasta, a wcale nie są zielone! Uwielbiam ruskie!Gosiankahttps://www.blogger.com/profile/16010822749311231146noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5261263310633718565.post-222823019684612812012-06-14T09:10:10.499-07:002012-06-14T09:10:10.499-07:00ja tez lepie sama pierogi ,ale jestem leniwa i naj...ja tez lepie sama pierogi ,ale jestem leniwa i najwyzaj na dwa razy zrobie tylko ..........ba Twoje wygladaja pysznie,musze wyprobowac taki farsz jeszcze takich nie jadlamEewelinhttps://www.blogger.com/profile/17728657413356469819noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5261263310633718565.post-87707813633146512172012-06-14T06:29:14.247-07:002012-06-14T06:29:14.247-07:00My też uwielbiamy - i jeść, i robić:-))) U mnie je...My też uwielbiamy - i jeść, i robić:-))) U mnie jest od czasu do czasu dzień pierogowy. Jak pisałaś - pierogi potrzebują dużo czasu i trzeba w przygotowanie ich włożyć dużo pracy, więc ja wyrabiam ogromne ich ilości - jak już się rozgrzebię, to bez różnicy, czy wyrobię 1 kg czy 4 kg mąki. Potem je zamrażam i kiedy mam dzień pracy od rana do wieczora w warsztacie "szyciowym" albo robię coś w ogrodzie - wtedy taki obiad z zamrażalnika jest akurat "jak znalazł". Muszę niebawem znów zrobić:-)))MySweetDreamshttps://www.blogger.com/profile/14670763554357315005noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5261263310633718565.post-76192402909683443122012-06-14T06:21:24.951-07:002012-06-14T06:21:24.951-07:00Moje ulubione pierogi :-)
Kiedyś, kiedyś robiła t...Moje ulubione pierogi :-)<br />Kiedyś, kiedyś robiła takie pyszne moja sąsiadka.<br />Nikt już tak nie robi ...<br />Wcale się nie dziwię,że synkowi smakują :-)Jasna8http://www.klubkotajasna8.blogspot.comnoreply@blogger.com